Merhaba,
Lastik sektöründe 2011 yılından bu yana devam eden bir projemiz var. Yeni yatırımlar alıyoruz ve ekibi büyütüyoruz.
Gelişmiş bir E-ticaret & CRM yapısı geliştirmeye başladık bir süre önce. Şimdi keyifli ekibimize katılacak bir front end developer ve SEO uzmanı / Dijital pazarlama uzmanı ihtiyacımız var.
Görevler ve beklentilerimiz aşağıdaki gibidir. Lütfen başvurularınızı
harunozel[at]lastikcim.com.tr adresine
MAİL ATARAK yapınız.
Front End Developer- 2+ Yıl profesyonel olarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Kendini geliştirmeye açık ve analitik düşünebilen,
- Güncel arayüz teknolojilerini takip eden,
- Teknik döküman ve yazılım geliştirme platformlarını kullanabilecek ingilizce bilgisine sahip
Teknik Yetkinlikler ;- Daha önceden en az bir template engine ile geliştirme yapmış(blade,vue,smarty vb.),
- CSS, Javascript, HTML teknolojilerine hakim,
- Sass ya da Less gibi teknolojilerin en az birine hakim,
- Javascript ve jquery bilgisine sahip,
- Git kullanmayı bilen,
- Zeplin gibi teknolojileri kullanabilen,
Tercih Sebepleri ;- Laravel Framework hakkında tecrübe sahibi,
- Seo kriterleri ve performansa uygun geliştirme yapabilen,
- Kullanıcı deneyimi(UX) hakkında fikir üretebilen,
- Yaptığı geliştirmeleri sürdürülebilir olarak kurgulayan,
- Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, iyi derecede problem çözme ve analiz yapabilme yeteneklerine sahip,
- E-Ticaret altyapıları konusunda bilgisi olan
SEO Uzmanı / Dijital Pazarlama Uzmanı- White Hat SEO konusunda bilgi sahibi
- Google webmaster central bloğu hatmetmiş
- SEO konusunda kulaktan duyma bilgilere değil, Google 'ın yaptığı resmi açıklamalardan yola çıkıp, güncelleme ve gelişmeleri mantıklı sebeplerle ilişkilendiren ve yorumlayarak yol haritasını belirleyen
- Sayfa içi SEO
- Backlink
- Linkwheel
- Özgün içerik
- İmleme
Konularında bilgi sahibi bir SEO uzmanı arıyoruz. Benim işim SEO. Bu arkadaş benimle birlikte çalışacak. Peki neler yapacak?
- Hizmet verdiğimiz lastik sektöründeki 4 projenin SEO işlerinde bana yardım edecek
- SEO konusunda sitelerimizin ve rakip sitelerin durumlarını düzenli takip edip, raporlayacak
- İçerik editörü tarafından hazırlanan içerikleri semantik kriterlere göre düzenleyip paravan sitelerde yayına alacak
- Wordpress paneller üzerinden, eklenti vs gibi konularda eksik / gedik / hata olduğunda çözebildiklerini çözecek, çözemediklerini bana iletecek
- Backlink çalışmalarında bana yardım edecek
- Pazaryeri entegrasyonları, ürün girişleri gibi konuları yavaş yavaş öğrenecek ve bu konularda bana ve ekibe destek olacak (özellikle ürün girişi tarafında seo ayarları için etiketler vs gibi konuları kontrol edecek)
- Adwords ve diğer SEM faaliyetlerimizin detaylı analizini yaparken ekibe destek olacak
- Tercihen AdWords ve Facebook reklam panellerine hakim, bu konuda hesap yönetebilecek kadar bilgi sahibi olan.
İki iş için de geçerli olmak üzere;- Personel ile Gizlilik ve iş sözleşmesi yapılmaktadır. Sonra yok efendim şöyle ben imzalamam, böyle ben dışarda işimi anlatır konuşurum vs diyerek gelmeyin lütfen.
- Sigortanız maaşınız üzerinden düzgünce tam olarak yatırılır. Maaşınızı her ayın 1. ve 3. günü arasında mutlaka TAM olarak alırsınız. Setcard'ınız her ayın 1. günü öğlen 12 de doldurulmuş olur. AGİ ve yol gibi ödemelerinizi eksiksiz alırsınız.
- Aile ortamı diyebileceğimiz keyifli bir ortama katılırsınız. Büyüklerimize saygısızlık, mesai arkadaşlarınıza edepsizlik etmenizin kesinlikle tölere edilmeyeceği bir ortamdır. İşi herkes yapar, parayı herkes kazanır ama insanlığından ödün verenin şirketimizde ve ekibimizde yeri yoktur.
- Mesai hafta içi her gün sabah 08:30 - 18:30 arası. Resmi tatillerde tatiliz. Hafta içi, o haftaya ait görevini tamamlayamayan arkadaşımız hastalık, cenaze, düğün gibi özel bir sebebi yoksa, cumartesi pazar eksiklerini tamamlamakla yükümlüdür. Bahaneler ve ertelemelerle işler yürümüyor. Biz elimizden geldiğince rahat ve keyifli bir ortam sağlıyoruz. Bunun karşılığında da işin düzgün yapılmasını istemek en doğal hakkımız.
- Freelance iş alabilmek en büyük sorudur bu tip işlerde. Karşılıklı güven ve iyi niyet konusu oturuncaya kadar kesinlikle karşıyız. Sonrasında ise, eğer siz hafta içi iş sorumluluklarınızı yerine getirebiliyorsanız elbette freelance konusu tekrar konuşulabilir. Tabii belirli şartlar dahilinde.
Lütfen kimse yazdıklarımı ukalalık vs. olarak algılamasın. Ben de freelance kökenliyim. İsteklerinizi ve beklentilerinizi anlayabiliyorum. Fakat günün sonunda işletmelerin belirli maliyetleri karşılayarak sizleri işe alacağını ve yapacakları seçim sonucunda bir beklentileri olduğunu unutmayın. Şirket benim değil, şirket kurulduğu günden beri dijital tarafıyla ben ilgilendim. Yazılımcı arkadaş yazılım müdürü arkadaşımıza, seo uzmanı arkadaş bana bağlı olarak çalışacak.