Değerli hocam, siz daha vakıfsınız, üniversite eğitimim bu alanda değil , konuya, üfürükçüler hacılar hocalar insanlara farklı vaatler altında, yaklaşanlar maddi manevi cıkar elde etmek isteyenler, ben tek bir şartla yaklaşmıştım, hiç bir maddi beklenti olmadan sadece gönüllülük esasına göre bugüne kadar gerçekleştirdim, mesleğim çünkü bu değil, biliyorsunuz piyasada klinik psikoloji eğitimine sahip olmadığı halde üç kağıtçı televizyonlara çıkan yüksek perdeden konuşan bir çok insan var, bütün bunların o kadar farkındayım ki kendimde nefret ediyorum, heralde dünya da insanların hayallerini kırmaktan ümitlerini almaktan daha büyük bir insanlık suçu olamaz, uygun gördüğünüz takdirde bir vakit özelden istişare etmek isterim teşekkür ederim.
Hocam iyi günler. Bana bioenerji ile ilgili bilimsel, güvenilirlik ve geçerliliği yapılmış bir makale iletir misiniz? Birde uzağa nasıl enerji yolluyorsunuz? Mesafe arttıkça verim düşümü oluyor mu? Saygılar
Hocam ben klinik psikoloğum. Ülkemizde yeni yeni hasıl olan bu olay gittikçede yaygınlaşıcaktır. Eskiden üfürükcüler vardı dua ile tedavi ederlerdi. Tabi çok suistimal edildiğine şahit olduk. Bakalım bunda neler çıkacak. Tabi şifa allahtandır. İnsanlara çare olduysa ne güzel