Hocam iyi günler. Bana bioenerji ile ilgili bilimsel, güvenilirlik ve geçerliliği yapılmış bir makale iletir misiniz? Birde uzağa nasıl enerji yolluyorsunuz? Mesafe arttıkça verim düşümü oluyor mu? Saygılar
iyi günler. hocam, yabancı makaleler var özellikle krian fotoğrafçılığı ve diğer alanlar ayrıca biraz fiziklede ilgisi var konunun, fakat ben işin savunucu ve bu anlamda çok derin araştırması içerisinde değilim başlmadan önce çok araştırmıştım, çözümler hep ihtiyaçtan hasıl olmuştur, sevdiğim bir insana faydası olabilmesi ve bazen çaresizlik içinde bir parça umut aramak için bir vesileyle öğrendim, sorunuzu çok iyi anlıyorum. bu konuda büyük ön yargılara sahiptim suistimalede açık olabilir, ama ameller niyetlere göredir, ben tamamen fayda amaçlı araştırmasını yaptım eğitimini aldım, işin çok derin teknik veya sizi memmun edecek kaynakları kaydetmedim ama yabancıda bir çok kaynak ve makale mevcut, yurtdışında temassız terapi masaj olarakta değerlendiriliyor. tıpta bir kavram hastalık yoktur , hasta vardır, ilaçlarında tedavilerinde amacı vucudun direncini kazandırmak sorunu ortadan kaldırarak normal bedenin düzenine işleyişine kavuşmasını sağlamaktır. meseleyi bu pencereden değerlendirdiğimizde, bu alternatif bir yöntemdir. alternatif olmasına rağmen çok büyük etkilerinide görme fırsatı bulduk, türkiye'de binlerce kişi var kanıtlanmış. fayda olan ama yanlış anlaşılmaması adına, öncesi sonrası belirtmeye gerek yok, durulması gereken nokta bu noktadır, önce tıp ilmi, sonra alternatif yöntemler , zaten bakanlık mevzuatlarında da alternatif tıp başlığı altında belirtiliyor. ama her ne olursa olsun, deneyimlemektir esas olan, ihtyaç çareyi getirir. inşallah biraz açıklayabilmişimdir.