skdenizcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x firmayı önermek yerine konuyu değerlendirip haklıyı haksızıyı ayırsak daha iyi olmaz mı? Elbette host konusunda kararı konuyu açan arkadaş verir. Arkadaşın sorunu host değil tutumu. Konuyu tam olarak anlamak adına anında hostingi dinleyelim
Bu benide çok rahatsız ediyor. Birisi şikayet konusu açtığı gibi yapıştırıyorlar hemen altına, şunu öneririm bunu yaparım bilmem ne. Büyük ihtimal mesajın içeriği dahi okunmuyor çünkü en saçma konularda bile geliyor bu tarz yorumlar. Bunlara yönetimin bir el atması gerekiyor. Etik olarak hiç uygun değil bu tarz yorumlar. En azından bir 10 dakika bekleyin de şikayet edilen firma da bir yorum yazsın, belki müşterisini geri kazanacak...

ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün bana da telefonda daha devam etmeyeceğimi söyledim banada bir bayan şöyle söyledi;
"Devam etmemeniz bizim için iyi olur"
Türkiye'nin genel sorunu; halamın kızı, kuzen, komşunun oğlu gibi işten zerre anlamayan kişilerin firmalara alınıp müşterilerle muhattap ettirilmeleri. Müşteriye trip atmalar, garip garip ayar vermeye çalışmalar. Destek talepleri asla çözüm bulmuyor bu kişilerle. Normalde 2 dakika da halledilebilecek bir iş bu kişilerle saatler sürüyor. Küçük firmalarda neyse de, bazı çok büyük firmalarda bile müşteriyle muhattap olan böyle kişiler var ve ne kadar şikayet edersen et kurtulamıyorsun bu kişilerden akrabaları oldukları için. Burada da müşteriye bu tarz bir cümle kurulması firma hakkında çok şey söylüyor.

Üzücü olan şeyde aslında anındaho'yuda az çok tanıyorum , ne kadar çalıştığını ne kadar emek verdiğini ama böyle hamleler bütün o yapılan emeği yerle bir ediyor.