Merhaba sürekli çalışabileceğim web siteleri için sadece psd index tasarlıcak birisine ihtiyacımız var.
Sürekli olacağı için uygun fiyatlı birine bakmaktayım.
Sadece indexi psd üzerinde bootstrap'e uygun olarak tasarlıcak site için gereken tüm arayüz tasarımını, görselleri, buttonları inputları vs tasarlıcak birisi.
Tercihen üniversite öğrencisi olursa daha iyi olacağını düşünüyorum hem onun referansı olur hem de benim içinde daha uygun fiyatlı birisi olur.Hali hazırda 3-4 proje de var elimizde iş başı ödemeyi daha siz işe başlamadan yaparız.Ama lütfen bizi de madur etmicek kişiler iletişime geçerse sevinirim.Yeterki tam vaktinde alalım tasarımları.
Kısaca çalışma şeklimizden de bahsedeyim.
Çoğunlukla dışarı çalışıyoruz 3 kişilik bir ekibiz. Ama kendi projelerimizde oluyor dışardan gelen işlerin bütçesine göre yapcağınız tasarıma alacağınız para artıp azalabilir yani sabit bir ücretten çalışmayacaksınız.
En önemli konu müşterilerimizin memnuniyeti yani zararına da çok iş yaptık bu zamana kadar.Örnek vermek gerekirse 1 site için birden fazla tasarım yaptırdık ve alcağımız paranın çoğu hep bu tasarımlara gitti o yüzden insiyatif sahibi halden anlayan birisine bakıyoruz.Sonuç olarak siz tasarımı yaptınız evet ama müşteri beğenmezse kimsenin işine gelmiyor.Tabiki sizden asla beğenene kadar sürekli tasarım yapın istemiyoruz elimizden geldiğince yaparız.Ama her müşteri de bir değil tabi anlıcağınız üzere. Biraz detaya indim ama gerçekten sıkıldım bu durumdan çünkü ne siz bana ne ben size ya da müşterime mahcup olmak istemem.İlgilenen olursa özelden mesajlarınızı bekliyorum.