İbrahim kardeşim, 9. sınıfta bende bu işler yüzünden kaldım ama dünyanın sonu değil ki hiç bir şey?

Şuan tüm arakdaşlarım üniversite de ben ise lise sona geçme çabası verdim ve sonunda geçebildim.
Borç konusuna gelirsek geçen 14 günde 500 küsür kazandırmış sitemi sudan ucuza verdim. Hiç bir şey hayatından değerli değil borçlarını kapat ticarete fazla kaptırma kendini. Ticaretin ucu açık seni yerede sokabilir göğede çıkarabilir.
Diyeceğim tek şey şu ben 290 300 puanla meslek lisesine yerleştim muhasebe bölümü okuyorum. Ama muhasebe hakkında ne biliyorum?

Ailenle fazla geç olmadan konuş doğruları söyle. Güzel bir meslek lisesine yerleşerek herşeyi istediğin gibi yönlendir. Eğer yazılım öğrenmek istiyorsan aç kurs izle yapamıyorum dersen bana Whatsapptan yaz sana gösterebildiğim kadar göstereyim ne istiyorsan.
Kısaca böyle kendini kötü hissederek düşünerek bir yere varamazsın. Sonun psikiyatri ilaçları olur o yaşında.
Dertleşip konuşmak istersen numaralarım;
0 850 346 on dört yirmi - 0 216 574 79 elli bir
Hayatım bitti demişsin birde kardeşim daha dur bakalım sorumluluk almaya başlamadık

Bende bu şekilde nasihat veriyorum ama çokta büyük sayılmam senden

sadece 4 yaş falan.