icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu konuyu üzülerek açtığımı belirtmek istiyorum.
Bugüne kadar bana yardımcı ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.

10 aydır bir şeyler çabalayıp yapmaya çalıştım. Evet, itiraf ediyorum ciddi miktarlarda kazanç elde ettim. Kısa sürdü sanırım.
1 haftadır her şey o kadar kötü, negatif yönde ilerliyor ki. Eskiden R10'da bulunurken mutlu oluyordum ancak stresten bilgisayar veya telefon göresim gelmiyor.
Size tek önerim, hesaplı kitaplı ilerleyin. Bir anda bir sürü zarara uğrayarak borçlanabiliyorsunuz.

Haftaya lise tercihlerim var. Aileme puanımın 380 olduğunu söyledim ancak 280 civarlarında.
Her şeyimi kaybettim sanırım, özellikle de arkadaşlarımı.
Hayatım kötü yönde ilerliyor.

Hayatımın bu yönde ilerlemesini, hep web alanıyla ilgilenmek çok isterdim. Sadece bir süre dinlenmeye karar verdim. 1 haftaya borçlarımı kapatıp alışa alışa hesabımı tatil moduna alacağım. En azından 1-2 hafta veya 1-2 ay dinlenmeye çalışacağım. Çok yoruldum.

Her şeyden önce umarım düşünmeye vaktim olur. Geri geldiğimde yazılımla içli dışlı olan biri olarak döneceğim.

Bana çok şey kattın R10. Teşekkür ederim.
Belki de herkesin tavsiye ettiği gibi çocukluğumu yaşamam gerekiyordur.
Kendinize iyi bakın, hoşça kalın.
Hakkınızı helal edin.

(Konuyu tepki almak için açmadım. Sadece belki uzun bir süre olmayacağım bunu belirtmek istedim.)
Lütfen üzerinizdeki kötü enerjiyi yorumlara da yansıtmayın, yeterince kendimi kötü hissediyorum zaten.
Kardeşim 2 gündür ergenlik problemlerini anlatıyorsun, tabiki anlat boşuna aile demiyoruz.Fakat, gelip geçici şeyler bunlar.Yok hayatım bitti yok herşeyimi kaybettim vs vs. Hayatın daha başlamadı, henüz birşey kazanmadın ki kaybetmiş sayılasın.Forumdan ayrılabilirsin bu bir problem değil.Puan düşüklüğüne gelince herkeste olabilecek birşey bu. Fazla takıyorsun bence..