Merhaba,

Ben eskiden çok net düşünmeden iyi bir hizmet vs diyordum ama düşününce dedim ki, biz yorum yaptırıyoruz sonra birileri gidiyor bulamıyor, beğenmiyor, mağdur oluyor vs hepsi kul hakkı ve ya! bize de denk gelirse?

Google My Business
N11
Gittigidiyor
Hepsiburada
Otel Firmaları
Tatil otellerini listeleyen firmalar
Trivago
Otelz

Bu ve bu tarz siteler için yorum ve puan hizmetleri tamamen kalkmalı ve yasaklanmalı diye düşünüyorum.

@Coskun;@FastPHP;@Hagiwhat;

Ek NOT : Arkadaşlar, Takipçi v.s v.s kalksın demiyorum. Yorum ve puanlama kalksın.

Sosyal medya için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bazen kurumsal sayfanın da ihtiyacı oluyor ama art niyetle alınması çok farklı bir şey.

Makale satışları için yönetim tarafından belirlenen makale uzmanlığı sınavına tabi tutulsunlar ve her önüne gelen makale yazmasın sınava girip rank kazansın. En azından gerçekten anlamlı makaleler yazılsın. Kaldırılmasını değil geliştirilmesini öneririm.

Referans sistemi için kazanınca iyi kaybedince kötü olan bir durum söz konusu olduğuna göre bununda kalkması bir şeyi ifade etmez.

Ama tatil, alışveriş, yiyecek ve sağlık konusunda yapılan yorumlar (Sadece google maps yorumları değil) insanlarımızı yanlış yönlendiriyor ve biz bile bile ayağımıza sıkıyoruz.

Elbette kazanın ticaret yaparak ama bu şekilde bir ticareti ben desteklemiyorum. Çünkü sizin veya bir başka yorum hizmeti veren arkadaşımızın yaptığı yorum benim canıma mal olabilir. Bunu bilemezsiniz.