PixelTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim durumum da aynı senin gibi. Karışan yok, herşeyin planlamasını ben yapıyorum. Maaş konusunda inanılmaz iyi, hatta inanılmazın ötesinde. Devlet bile bu şekilde maaş kolaylığı sağlamıyordur neredeyse

Ancak tahmin edersiniz ki hayat gerçekten zorlaştı. Yaptığım iş asgari ücretten daha fazla olmalı diye düşünüyorum. Asgari ücrete benim yaptığım işi yapacak kişi bulunur mu, o konu hakkında bir fikrim yok.
Eğer bu paraya bu işi yapacak eleman bulunabiliyorsa verilen maaş bana yeterlidir. Aldığım ücret ve olanaklar: 2300 TL + yemek (Sigortam yok.)

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için.
Şöyle düşünmek gerekirse meslek sahibi olmayan her insan 2020 tl maaşı alıyor.. (burada yeni işe başlamış veya tecrübesi az olan insanlardan bahsediyorum... Sonuçta tecrübe edinip meslek sahibi olunabilir ve maaş artabilir. Yanlış anlaşılma olmasın)
Bir meslek sahibi ve standartların üzerinde çalışan bir insanın maaşının da şirket mefaatleri doğrultusunda getirisi götürüsü göz önünde bulunarak hesaplanması gerektiğinin kanaatindeyim. (Herkes kazansın) Tabi ki de piyasanın çok çok altında veya çok çok üstünde vermek bu işletmeye kalmış bir şey ama insanların haklarının da yenilmemesi gerekiyor..

piyasası neyse o parayı alıp güzel şartlarda çalışan arkadaşlarımız şanslı bana kalırsa bu işler şans ve tecrübe işi..
Ne kadar tecrübeli olursan ol eğer doğru insanlarla doğru firmalar ile karşılaşmazsan bir işe yaramaz.
Bazen de çok şanslısındır tecrüben yeterli değildir bile ama piyasası neyse daha üstünü bile alabilirsin.

Şahsi düşüncem (Araştırma + Kendini geliştirme + Tek şansını bir yere bağlamamak gerektiğidir + Risk) Alınması gerektiğidir.

Herkese iyi forumlar