Merhabalar 17 yaşındayım 2016 dan beri yani web site işlerine başladığımdan beri anındahosting ile alışveriş yapıyordum.Her zaman da desteğini beğendim R10 da da kaç sefer övdüm,önerdim.Ama bugün anındahosting den gelen bir arama ile kalbimi kırdılar.
Ayın 15 inde faturam vardı fakat şehir dışında olduğum için ödemeyi yapamadım onlara da dedim zaten haftaiçine kadar bekletebilir misiniz diye.Tamam dediler.Bugün geldim ödemeyi geçecektim akşam, fakat öğlen anındahosting den aradılar.Sert bir tavırla ödememin geldiğini ödemem gerektiğini söylediler.Bu durumu bildiğimi akşam ödeyeceğimi söyledim.Onlarda CPanel'in yaptığı zamı söylediler fiyatların artacağını söylediler.Almak isteyenler alır almayanları başka firmaya yönlendiririz dediler.Faturasını ödemeyen geç ödeyenlerin üyeliklerini sileceklerini söylediler.Üyelikleri azaltacaklarını söylediler ama bunları söylerken hep beni ima ederek söylediler bu durumdan cidden rahatsız oldum.Ki sonra sordum benim üyeliğimi de mi sileceksiniz diye.Bu durumu ilk defa yaşadım, geçen yaz da bir kere ödemem gecikti destek bildirimi ile söyledim (köydeydim) çarşıya inince ödedim.İlk defa anındahosting den böyle bir tutum gördüm.CPanel in yaptığı zamlardan dolayı firma biraz karışmış olabilir ama müşterilerine karşı da "gidin başka firmaya" der gibi konuşmaları da yanlış.
Yani 13 yaşımda kayıt olduğum
@anindaho; dan bugün böyle değişik bir cevap aldım bence müşterilerine karşı biraz daha nazik olmaları gerekli.Bu arada ödemem de öyle büyük bir miktar değildi.