AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google uygulamanızı askıya aldığında gelen maildeki itiraz linkinden detaylı bir açıklama ile itiraz etmelisiniz. Eğer yeteri kadar açıklayıcı bir dille itiraz ederseniz ya itirazınız kabul görür askı durumu ortadan kalkar ya da Google uygulamanızın tam olarak neyinin ihlale neden olduğunu size açıklar. Daha defalarca kez bu tip ihlallerle karşılaştım, ya itirazınız kabul görür askı durumu kalkar ya da neden kabul edilmediğini size açıklarlar, ekran görüntüsü ekleyip şurası şu politikayı ihlal ediyor derler. Fakat itirazınız yeteri kadar açıklayıcı değilse veya itirazınız kabul edilmemiş ise sonraki tüm itirazlarınız da otomatik cevap atıp geçerler.
Cevap için teşekkürler bunu bilmiyordum.

Otomatik cevaptan sonra (itirazdan hemen sonra gelen) müşteri temsilcisi mesajı benzer bir mail gönderdi.Spam politikasındaki hiçbir şeyi ihlal etmediğimi uzun bir cevap ile anlattım.Henüz görsel ile veya spesifik olarak hatanız şu şeklinde bir yanıt gelmedi.Hatanın ne olduğu söylemedikleri için(olduğunu pek sanmıyorum) ne yapacağımı bilemiyorum.Uygulama sürümleri,kitaplık vb. erişim yok zaten.Beklemedeyim.