Tema tarafımızca hiç bir müşterimize ful lisans olarak satışı yapılmamıştır. Tüm scriptlerimiz tarafımıca lisanslı olarak satılmaktadır. Şuan yapmış olduğunuz için işlem illegaldır. KOnu hakkında pm gönderildi.
@ErdeM;
@Sikayet;
@Emrah;
Pm gönderilmiştir. Dengesizin biri yüzünden böyle oldu. bu arada Herkesten özür dilerim.
Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti. ben teknik servis scripti arıyordum. Scripti bu arkadaşın sitesi olan
sitenisevsinler.com da buldum. sonrasında temasa geçtim. alanadı başına 200 tl yazıyordu. bende bir sefer ödiyeyim daha ödemiyeyim dedim Okan'a. Sonra bu temayı web ofisinde (sizin sitenizde) gördüm. Okan a söyledim bu scripti webofisine mi ait dedim. O da evet ama ücreti karşılığında satış haklarını aldım dedi. onun üzerine bende bu arkadaştan 170 tl para verip aldım. whatsapp ta yazıyor yazışmalar. herşey açıkça böyledir. Whatsapp yazışmalarını da web-ofisi sahibine ilettim. Tekrardan böyle olduğu için gerçekten herkesten çok ama çok özür dilerim. Forumu meşgul ettik tekrar Lütfen kusura bakmayın. Biz kimseye inanmayalım mı anlamıyorum ki. Müslümanın ağzından çıkan söz namustur ama böyleleri de çıkıyor işte.....