Arkadaşlar selam

2016 yılında bir anlaşmazlıktan dolayı emlakçıyla tartışmaya giren babam, emlakçının iki arkadaşı tarafından saldırıya uğramış ve kolundan bıçaklanmıştı. Olayla ilgili kamera görüntüleri vs var. Dava 3 yıldır devam ediyor ve azmettiren kişiye sadece 3000 TL para cezası verildi. Saldıran iki arkadaşıyla ilgili dosyada herhangi bir açıklama bile geçmemiş.

Her neyse bugün babam bana bir dilekçe getirdi ve yazmamı istedi. Dilekçede 10 gün önce bir kişinin yanına gelerek kimlik sorduğunu, polis olduğunu, kimliğinin yarısını gösterdiğini ve asliye mahkemesinde davasının olduğunu hatırlatmış. Ayrıca paran var mı, ev senin mi, borcun var mı gibi şeyler sormuş. Doğal olarak bu ifadeyi suç duyurusu olarak hazırlayıp davacının akrabası ya da arkadaşı olduğunu düşünerek savcılığa götürüp teslim etti. (Hiçbir polisin gelip bu tür sorular sormayacağını çocuklar bile biliyor)

Bu konuda benim olaya dahil olup, azmettirici ile görüşme yapmam ters teper mi? Kendisi her ne kadar belalı bir tip olsa da benim de çevrem var kimse bu konuda sahipsiz değil. Önerilerinize açığım. Bu durum artık psikolojimi iyice bozmaya başladı!