Ne yaparsan yap lazer yaptırma. Hayatımın hatası oldu lazere gitmek. Bir türlü bitiremediler. Ne kadar krem kullansamda yüzüm hep güneş yanığı içinde kaldı ve bunu yaptıran - yapan çok kişiyle konuştum ve ben memnun kaldım çözüm oldu öneriyorum diyen bir kişi bile yok.
Ben orama burama yaptırdım çok memnunum demeyin çünkü yüz çok ayrı bacaktır göğüstür çok ayrı.
Ben 100 lira civarına bunu aldım 5 yıl önce bununla idare ediyorum;
https://www.hepsiburada.com/braun-fa...za=Teknoalshop
Hocam o sanirim lazer cihazina bagli. Yada uygulamayi yapan kisiye, ben haric bir cok tanidigim gitdi aralarindan bir kisi sikkayetci, ama ondada suc kendisinde nerede en ucuz yapan varsa onu bulup yaptirmis. Kullanilan cihazda pek iyi sayilmazmis, benim gitdigim yerde girmeden önce ayri bir doktor ile görüsmeye giriyorsun. Daha sonra, ufak bir alanda deneme yapiyor, acitiyormu, yada hisetmiyormusun diye duruma göre lazerin gücünü yükseltiyor yada düsürüyor. Ama seylerde var yani bir alternatif aslinda, evde kullanmalik lazerler (IPL Lazer diye aratincada cikyior), braun un var mesela yada diger sirketlerin. onlarin lazeri cok cok daha düsük seviyede uygulama yapiyor, bu sayede yanma riski hic olmuyor.Tek sorun normalde 10 uygulama gerektiren birsey, bununle bircok uygulama gerektirebilir.
Bir baska Alternatifde tabiki agda, bunun farkli cinsleri var. En ucuzu normal bilinen agda (waxing), genelde duruma ve killara göre cok agritabilir, eger deriniz hasas ise yada cok acitiyorsa agda, onun birde sekerlisi var (sugaring) normal agdadan biraz daha pahali, ama o kadar cok acitmiyor diye biliyorum.