TayfunCesur35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Manifest dosyası, kodlar ve resource'lar hepsi paketlenerek apk oluşmaktadır. İşletim sistemi, bu apk'yı nerede açıp nasıl çalıştırdığı konusunda bir malumatım yok, bu konuda yeterli döküman da yok ama tahminim bizim erişemediğimiz biryerlerde yapıyor.
Ancak siz de oyunun apksını elde edip, reverse ederek manifeste kolayca ulaşabilirsiniz.

Bunun için,
1- Apk extractor uygulamasını indirin ve istediğiniz uygulamanın apksını alın.(veya apkpure sitesinden play store url sini girerekte apk yı indirebilirsiniz.) veya terminal yardımıyla adb pull /data/app/com.**.**
2- **.apk uzantılı dosyanın uzantısını zip olarak değiştirin
3- Bu zip dosyasını açın karşınızda AndroidManifest.xml dosyasını görebilirsiniz (Ancak apk oluşurken tüm kütüphanelerin manifestleri ile merge edildiği için karşınıza normal projedeki manifestten biraz daha büyük ve karmaşık bir manifest çıkabilir.)

Başarılar
Merhaba öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim acikcask elimde rootu telefon var APK dosyasını kuruyorum ve manifest dosyasını değiştirip eski sürümü kullanmak istiyorum güncelleme yapmak istemiyorum bu yüzden manifest dosyasını androitte nerede tutulduğunu öğrenmek istiyorum kök dizine inebiliyorum tek tek kontrol ettim bulamadım