akdeniz1976 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yolunuzu açık etsin
Aminnn.
CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında hevesinizi zedelememek için yazmak istemiyordum en içten dileklerimle hayırlı işleriniz olsun işiniz gücünüz rast gitsin hali hazırda ayakkabı atölyemiz var yazdıklarınızda bazı tutarsızlıklar ve yanlışlık fark ettim ben size bilgilendirme yapıp fikrimi aktabilirim danışmanlık gibi ücretli sanmayın herhangi bir ücret beklentim yok amacım yardımcı olmak.
Akıl akıldan üstündür. Zahmet olmaz ise özel mesajla tavsiye ve fikirlerinizi almak isterim.
Not: Atölyeler İstanbul Aymakoop sitesinde faaliyet göstermektedir.
1 arkadaşın atölyesi orta halli,
1 akrabamın atölyesi (Kesimhane, Montaj, Üste bölümü vs. ayrı ayrı 5 dükkan)
1 ağbimizin atölyesi bir blokta en üst katın neredeyse yarısı.
(İnşallah sözleri ve destekleri eksik olmaz.
myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun. 2011 yılından beri kurumsal firmalarda E-ticaret yöneticisi olarak çalışıyorum. Tecrübelerimden size biraz aktarayım;
Aklımda olan birçok şeyi pekiştirmeniz az çok doğru yolda ilerleyeceğimi gösteren inancımı arttırdı.

Ayakkabı kargolar iken; kerata veya temizlik süngeri vb. küçük hediyeler düşünüyordum. Biz erkekler pek umursamıyorsak bile Kargo paketinin tam bir hediye gibi olması kadınların sevdiği şey.
Ürün resimleri hakkında düşüncelerimiz hemen hemen aynı. Ürün resimlerinin üzerinde açıklama yazıları ve diğer bazı işlemler için n11 vb. pazaryerleri firmalarının politikası ile ilgili bir konu açmayı düşünüyorum.

Örneğin ürün resmi üstünde bir yazı olmasını pek istemiyorlar galiba.

Kargo çıkmadan önce kalfa ayakkabıyı imal eder iken kısa bir video veya resim çekip önce site ile alakalı sosyal medya hesaplarında " ..... hanımfendinin özel sipariş ayakkabısı yapılmakta" tarzında bir sosyal medya paylaşım ürün siparişi veren kişininde hoşuna gideceğini umuyorum.
hakyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun...
Allah razı olsun.