Arkadaşlar merhaba,

Kullandığım güzel bir kulaküstü kulaklığım vardı ancak bugün kırıldı ve kulaklık arayışına girdim. Verebileceğim maksimum para 250 lira ancak o da gerçekten çok kaliteli bir ürün olursa verebilirim onun dışında düşündüğüm ya idareten bir kulaklık ya da 100-150 TL aralığında bir şey. Her türlü tavsiyeye açığım ancak önceliğim JBL, AKG, Sony, Phillips gibi bir şey olduğu takdirde muhatap bulabileceğim markalar. Yalnız şunu belirtmek isterim, müzik benim için oldukça önemli ve hayatımda önemli bir yer tutuyor. Bas gitar çalıyorum, dolayısı ile frekansların birbirine girdiği bir şey istemiyorum sesleri temiz alabileceğim bir kulaklık istiyorum. Bu nedenle de bas frekanslar biraz hacim gerketirdiği için önceliğimi kulaküstünden yana kullanabilirim yine ama her türlü tavsiyeye de açığım. Bozulan kulaklığımın kendi kablosu yoktu, jak kablosunu ayrı almıştım. Dolayısı ile herhangi bir bozulma durumunda değiştirme şansım oluyordu ama sanıyorum bluetooth olmayan kulaklıklarda böyle bir şansımız yok.