Herkese merhaba arkadaşlar, Adsense konusunda yeni olduğum için aklıma takılan bir soru var. Eğer bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi X kişisi bizim sitemize girdi ve reklama tıkladı. Sonra başka bir reklam daha gördü ve ona da tıkladı(Aynı cihaz, Aynı IP). Bu durumda kaç tıklama yazılacak, 1 mi 2 mi? Çok teşekkürler kolay gelsin.
öncelikle 2 yazılma durumunun imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.
size kısaca ilk adsense ban yeme deneyimimden bahsediyim, twitterda sayfa linki paylaşıyoduk, görüntülenme alıyoruz fakat tabi biz daha fazlasını istiyoruz, twitter reklamı yapan arkadaş nasıl daha fazla para kazanırız dedi, dedim reklama tıklamaları lazım, tabi ben nerden biliyim twitlerde reklama tıklayın diyeceğini

fake kadın profili hesaplardan twit atmış rica etmiş link açıldıktan sonra reklamlara tıklayın diye. tabi bizim gelirler arttı. ben naptın oğlum sen demeye kalmadı 3 gün sonra ban yedi hesap

kısacası adamlar para veriyor ve işlerini çok iyi takip ediyorlar, reklama tıklama olayı tamamen şanstır, eğer ki üzerinde bir plan kurmaya kalkarsanız elinde sonunda ban yersiniz