Teşekkürler, çok önemli bir konu ama çok bilgi paylaşılmıyor gibi

dikkat edilmesi gereken yerleri paylaşan yerler var internette onlar da icon, açıklama vs demiş ama detaylı anlatım bulamadım gerçi pek kaynakta bulamadım bulduklarımda aynı şeyleri demiş hep

Açıklama da öneri alabilirim şuanda kullandığımız kısa açıklama;
Uyurken öğrenin ve öğrendiklerinizi uyurken pekiştirin.
Açıklama da öneri alabilirim şuanda kullandığımız uzun açıklama;
Uygulamamızı kullanarak uyurken İngilizce, İspanyolca, Rusça kelimeler öğrenip hikayeler dinleyebilirsiniz bu sayede yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca uygulamamız yks coğrafya gibi alanlarda da bilginizi pekiştirmenize yardımcı olmaktadır.
Seçilen derslerin Uykunun REM bölümünde tekrarlanmasını sağlayarak uyurken pekiştirmeyi ve uyurken öğrenmeyi sağlayan dünyanın ilk ve tek mobil uygulamasıyız.
Seçtiğiniz derslerin başına meditasyon müzikleri ekleyerek uyumanızı kolaylaştırabilirsiniz.
R10 artı attım teşekkürler vaktiniz varsa store dan bakıp resimleri şöyle yapabilirsin gibi genel görüş bildirirseniz de sevinirim.
Uygulama isminiz kısa, arama hacmi yüksek rekabetin az olduğu en uygun anahtar kelimeyi isme ekleyin.
Türkçe bir uygulamaya göre uzun açıklamanız çok kısa.Pek fazla anahtar kelime yok.
Mağaza görsellerinizde uygulamanın işlevleri anlatılmıyor düz resim koymuşsunuz.