Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyu çok başka yerlere getiriyorsun, bu şekilde işin içinden çıkamayız. Öğrenci kardeşlerimiz devletten "borç" aldılar ve ödemek zorundalar. Karşılığında aldıkları sağlık sigortası bile ödeyecekleri tutarın kat kat üzerindeyken yetmezmiş gibi bir de borçların silinmesi söz konusu ediliyor.

AYRICA BEN BORÇLARI SİLELİM DİYENLER ZORUMA GİDİYOR DEMEDİM. Yine tekrar ediyorum! Okuyorsunuz sadece okumak için okuyorsunuz. Yazılanların ne anlam ifade ettiğini dahi anlamıyorsunuz, okumayın.
Ben sadece ve sadece "ne de olsa şirketlerin vergisi siliniyor." diyenlerin zoruma gittiğini belirttim. Bunun haricinde borçlar silinsin mi? BORÇ SİLİNMEZ.
Niye çok farklı yerlere çekiyorum hocam. Bu insanlar da zaten son 1 yıldır bu borç silinsin diye bu kadar yükleniyor. Çünkü bu dediğim örnekler meydana geliyor. Öğrenci hariç herkesin borcu silinirken öğrenci niye enayi yerine konuyor diye dilleniyor bu konu.

Tam tersi sen muhakeme yapmadan konuşuyorsun. Bir bak bunun çıkış noktası nere, neden bu istekler var. 9,5 milyon ödeme yapması gereken KYK borçlusunun arasında elbette keyfe para çatırtayan da vardı gerçekten okumak isteyen de vardı ailesine destek olmak için o borcu alan da vardı ama sırf okumak için diye bir sebep olamaz. O zaman öğrenciden önce öğrenciyi buraya iten eğitim sistemine kızacaksın öğrencide suç aramayacaksın.