Abbozdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yeni başladım bugün 7. Gün 1mg kullanmaya başladım. 2-3 gün içinde tamamen soğuyacağımı düşünüyorum. Kafam iyi gibi geziyorum ortada. İlaçı içtikten yarım saat sonra etkisi başlıyor. Biraz ağır etkisi oluyor. Sonra yavaş yavaş geçiyor. Böbreklerde ağrı yapıyor. Çok su içmemiz gerekiyormuş. İlaç ağır olduğu için böbreklerde işlem görmesi zor. Sanırım bırakacağım. Fakat halen kesin konuşamıyorum. Hedefim 14. Gün tamamen bırakmış olmak.
Yan etki gösterdimi hocam hiç?

Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wellbutrin kullanıyorum. daha önce de bununla bıraktım, ama isteğim üzerine geri başladım.

Şuan tekrar 3 gün önce başladım ilaca, şimdiden sigaradan tiksindiriyor.

başka bişey sormanıza gerek yok. tek dikkat etmeniz gereken şeyi söylüyorum. sigarayı bırakıp bu ilacı almayın. ilacı alın, başlayın kullanmaya, daha sonra 1 hafta kadar sigara için. tadı kötü gelse bile. sonra otomatik olarak azaltma ve boşlama işlemi başlar zaten.
Hocam benim korkum yan etkileri. Bütün gün araba sürüyorum nerdeyse. Sıkıntı yaratır mı? Ayrıca normalde rüya görmeyen bir insanım ben nadiren görürüm. Kabus görme hayal görme gibi etkileri var mı bu ilaçların?