Kategori seçerken sitenin güncellenmemesi gerek. Sipariş ver yapacağın zaman kategori seçtiğinde güncelliyor. Servis seçtiğinde güncelliyor. Diğer yandan servisi seçtiği zaman mesela miktar bölümünün üstüne veya altında o servise özel min-max ayarı yapılmalı diye düşünüyorum.
Diğer yandan servis listesi mobil uyumlu ama ben öyle mobil uyumu saçma buluyorum. Çünkü kullanıcı onu yana çekmez. Yani biz webmaster olarak biliyoruz ama onlar yapmaz.
Sitenin aşağı inmesi mobilde yavaş. Bana göre bir smm panel mobilde iyi değilse o kullanılmaz. Telefonum iphone 6 belki benim telefonada tam uyumlu değildir.
Ayrıca giriş yapan kullanıcı anasayfası istatistikler ve diğer şeylerin olması çok güzel ama tabi ki smm panel ne kadar alışılmışın dışına çıkartmaya çalışırsanız o kadar müşteri kaybıdır. O yüzden anasayfanın en üstü direk olarak sipariş verme bölümü olmalı.
Diğer yandan hep sorunları sanki söyledim 😊
Ama site çok başarılı olmuş tema falan çok göze güzel geliyor.
Hocam birde ben script satışı yapmıyorum Yanlış anlaşılmasın benim site
smmturk.net siteme giriş yapın.
Kullanıcı fatik şifre demodemo
Burasa siparişlerim bölümüne bakın mobil yaptırdım.
Aslında fiyat listeside mobil yaptım tek eksiği mobil yaptım ama kategorilendirme yapmadım 😊 siz bunlara dikkat edip yaparsanız çok güzel olur ayrıca dediğim gibi script yavaş onuda hızlandırın. Çok beğendim scriptinizi. Dediğim özellikle hepsini güncelleyin bir smm panel yöneticisi olarak scripti çol beğendim ellerinize sağlık