webtrorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelişmeleri ve tecrübelerini bu konu üzerinden güncellersen birçok arkadaşa rehber olabilirsin hocam.
İnşallah.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun.
ama iade oranı en yüksek ilk 5 ürün gamından birisi ayakkabıdır

kargo iade geri dönüşüm değişim oranların haliyle yüksek olacak. karlılık düşecek bence bu bütçe ile girme düşünme içinde ukde kalsın derim.(modeller ve kalite konusu önemli) bu arada

tabi yine de karar sizin
Ürünler konusunda güvenim olduğundan geri dönüşlerde sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum. (%100 iade ve değişim konusuna özellikle sitede vurgu yapılacak. Yok kutu yırtılmış, yok kutunun etiketi solmuş vs. bunları bahane etmeyeceğim.)

Tabii ki bazıları keyfine sipariş verip iptal ettirenler çıkacaktır.

Buda ticaretin bazı sıkıntıları.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun bol kazançlar.
Güzel düşünceleriniz için Allah razı olsun.
Asalsayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz siz olun, 5.000 instagrama harcayın kalan 2.000 ile ayakkabı çevirin. Bu sezonda satılan ayakkabılar sonbahara göre biraz daha ucuzdur, dikkat edin. İnstagram üzerinden 40-50 satış yaptıktan sonra firmalaşırsınız. Marka kurulur ama marka olmak, bilinirlik oldukça zor.

Allah ve tüm canlıların güzel enerjisi sizinle olsun.
Sosyal medya konusunda işi bilenlerden gerekirse ücretli danışmanlık alacağım. SEO konusunda hiç bir çekincem yok.

Bu güne kadar bir türlü el atmadığım tek konu sosyal medya. Bilgim olmasa bile sözde "organik" dedikleri palavra işlere bulaşmayacak kadar da aklım olduğuna inanıyorum.

Hayırlısı artık.