digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler kurumsal hizmet istiyorsanız kurumsal firmaya gidiyorsanız fiyat bu.
Gittiğiniz ajansın kirası, eleman ücretleri, iş kapasitesi vesaire...
Bir adama yazılım yaptırırsınız, hastalanır, askere gider, işiniz düşer patlarsınız.
Şirkete yaptırdınız mı, biri izne giderse biri durur, biri askere giderse yerine eleman bulunur.

Bir de sen adama 500 lira dedin mi, o paraya benim üst kattaki komşunun oğlu da yapıyor diye çıkıp gidecek adamlar var.
Fiyatınız ciddiye alınmanızda en büyük etkenlerden biri.

Millete kazıkçı demek yerine, siz kendiniz neden işinizi emeğinizi bu kadar aşağılayıp ucuza sattığınıza bir bakın.
Dün bir klimacı çağırdım. Bakım için. 30 dakika içinde bakımı tamamladı ve gitti. 150 liramı aldı.
Çok zor iş mi yaptığı?

Klimacının saati 300 lira.
Ve bu sitede 400 liraya site yapıp 1000 dolara site yapanlara pahalıcı diyen arkadaşlar var.

dışarı iş yapmıyorum. bu forumda da kimseye bir şey satmıyorum.
bir arkadaşımın ricası zorlaması ile themeforest teması kullanarak 1500 dolara tek sayfa landing page tasarladım bir firmaya. (yabancı firma)
oha o para olur mu diyenleriniz vardır içinizde.
benim tasarladığım sayfadan sonra adamların günlük cirosu 2 binden 5 bine çıktı. (dolar bazında)
çünkü o landing page i bir günde tasarladım ama dönüşüm oranı yüksek sayfa tasarlamayı 10 senede öğrendim.

sizlere abi tavsiyesi.
fiyatınızı kendi emeğinize göre değil, karşınızdakine yaratacağınız katma değere göre belirleyin.
sizin üzerinizden ayda 100 bin kazanacak adamlara 400 liraya site yapıyorsunuz.
sonra seviniyorsunuz.
Katılmamak elde değil hocam. Çok doğru.

Hele şu yaw bizim oğlan bize bir site yap hele diyen akraba eş dost kesiminden uzaklaşıyorum. Zamanında günlerce uğraşıp sitesini yapıp yok şimdi açmayacağım deyip sallayan sonra da arayıp sormayan, kimisi de sırf 50 TL (8-9 sene önce) bir kaç ay oyalayan sözde adamlar gördüm.

Bu arada konu dışı ama bu landing page hani cafcaflısaç serumuymuş yok efendim zayıflama aletiymiş o tarz ürünler için hazırlanan pavyonumsu sayfalardan değil mi