Beyazsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vallaha dostum biraz sektör tavsiyesine benzemiş , bakalım şu sınavlar bitsin çok kazandırıyorsa mesajım bulunsun bende bir uygulama yapayım
Ah ah bende öyle diyordum sınav bitsin şunu yapcam bunu yapcam hepsi hayal oldu çok yıkıcı bir durum.

eprofilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ben vallpaper uygulaması yaptım bugün sabah yayına girdi ve bugün 0.1 euro kazandırdı sektör iyi yazılımı sizinle paylaşabilirim.

Hocam sizinle konuştuk zaten dönüş yapacağım size

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntılı bir sektör wallpaper sektörü. Bende zamanında uygulama yayınladım telife girmiş bir resim uygulama yayından kaldırıldı. Tabii şu resimden dolayı demediği için bilemedim hangisi olduğunu. Bende yayınlamadım bir daha. Birde birileri kazanıyor diye sizde kazanacaksınız gibi bir kaide yok. Zamanında aktüel uygulamaları popülerdi. Herkes aktüel uygulaması yayınladı ama bir kaç uygulama dışında ciddi gelir elde eden olmadı.

Haklısınız hocam ama artık bir şeyler denemek gerekiyor maddi bunalımdayım elimde bir sürü proje var ama maddi imkansızlıktan hayata geçiremiyorum bunlara finans sağlayacak birden çok gelir kaynağı yaratmaya çalışıyorum. Eğer aklıma yatarsa sektöre gireceğim bakalım neler göreceğiz.