1- bu maddeyi takip etmek çok zor mobil cihazlarda 1 - 2 kaydırma ile son girdiğin/yaptığınşeyleri kapatmak mümkün. Ancak şöyle birşey yapılabilir. Mobil cihaz kullanan kişilere belirli sosyal mecra yada forum sitelerine dair spesifik görevlendirmeler verilebilir. Telefondan da bunların takibini yapmak zorunda kaldığında sağa sola bakınmaz.
2- Günlük rapor önermiyorum haftalık rapor ideal olacaktır. Zaten güvendiğiniz bir insandan sürekli rapor almayı kendiniz kesersiniz. Haftalık hedefler ve hedeflerin ne kadar kazanıldığına dair 20 dakikalık bir analiz/yorum bile çalışan hakkında sizin fikir sahibi olmanızı sağlar.
3-Ne uzman Ne personel kişi kendini belli eder ben uzmanım diyen adam da fos çıkabilir anahtar rol sizde.
4-Ben tıp fakültesi öğrencisiyim. düşünün bir sürü tıp sayfası açıldı son 3 - 5 senede. Bizim bölümün, diş hekimliğinin keza hemşire, ebelik,FTR gibi birçok bölümün ihtityaçları oluyor. Bu sadece öğrenci bazında birde kurumların ihtiyaçları var dolayısıyla sosyal medyada bilinen bir marka algısı yaratmak elbette lehinize olur. Bugün Aydın'da önlük alan öğrencilerin çoğunluğu ya Alsancak ya da Uçak marka önlük alıyorlar. ( Bende her iki firmadanda birer tane var mesela siz düşünün)
5- Eğer işler fazlaysa böyle bir personel gerekebilir fakat yereldetandığınız bir ajans varsa onlarda işi yürütebilir ANCAK freelance çalışanlara göre fiyatlar onlarda biraz fazla oluyor o yüzden personel almanız daha uygundur.
Sorularınızı sektörünüze uygun yanıtlamaya çalıştım. Saygılarımla...