Belki de senin düşündüğün gibi olmayacaktır ?
Öncelikle yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, beklediğiniz gibi olmayacak derken evlilik sonrasından bahsediyorum... Belli bir süre sonra monotona bağlıyorsunuz, ev iş yemek tv internet vs vs en azından benim öyle...
Evlenmeden önce her gün her akşam telefon ile 2 saat konuş, yok mesajlaş... şimdi bazen hanıma da soruyorum "ya diyorum ne konusuyorduk 2 saat" şimdi gün içinde birbirimizi arıyoruz 30 saniye sürüyor 🤣 o da akşam ne yemek yapayım, gelirken şunu al vs mecburiyetten 😀
Evlenmeden önce gökyüzünden güneşi indiriyorduk hanım için... Şimdi "ya bir kahve yap içelim", "ne saat kaç oldu çayı demlemedin mi hala"ya geldik... Olsun monotona bağladık ancak saygı sevgiyi hiç kaybetmedik...
Umarım siz (ve bütün isteyenler) sevdiğiniz ve mutlu olacağınıza inandığınız insanla evlenir mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat sürersiniz.
Evlendikten sonra da müşterek hayatınızda rutine yer vermeyip yüzme, dalma, squash, tenis, dağcılık, rafting, bisiklet, maraton, yüksek atlama, cirit, kriket vs vs vs 😊 türlü aktivitelere yer verip her gününüzü aksiyon ve heyecan içerisinde geçirirsiniz.
Bu gün yazasım varmış, aslında yazacaktım daha ama hanım aradı bi çorba salata yap akşam aç kalmayalım diye 🙄 bana müsaade...
Herkesin hayallerinin bir gün gerçekleşmesi dileği ile... sağlıcakla kalın....