YorumYok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bu kadar tepkilik bi durum yok. teknoloji gelişiyor nimetlerinden faydalanmak gerek. daha sonrasında mahkeme mahkeme dolasıp kafamı duvarlara vurmaktansa... ona bakarsan en kıytırık işe girerken bile bu bilgiler isteniyor. e ben varımla yogumla zorluklarla aldıgım 200-300 bin tllik evimi teslim ediceksem bunları istemem de en doğal hakkım ki istiyorum. zaten bunları istediğimde yan çizen oluyorsa direk kardeşim sen başka daire bak diyorum...

Sizden önce kiralayan akıllı bir insan paranoyak bir ev sahibi istemez zaten kusura bakmayında.

Ayrıca sigortası düzgün yatıyor olsa ne çözüm bu ülke de artık. Dün bilmem kaç liralık şirketim vardı bugün iflasım. Adamın bugün var olanı yarın olmayacak belki de, tamam sicil kaydı mantıklı ama seceresine kadar istemek resmen paranoyak bir durum tekrar kusura bakmayın ama tıbbi yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum bu konuda.

Ve yine aynı zamanda icrası olan insanların yaşamaya, konaklamaya hakkı yoksa bu ülke de , ülkenin ciddi anlamda büyük bir kesimi sokakta kalacak demektir.