Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle burada stackpost seviyesinde bir yazılım çıkartabilecek kişi sayısı 2-3'dür. İkincisi ekip olmadan çıkartılamayacak kadar ayrıntılı bir yazılım instagram güncellemeleri falan çok sıkıntı olacaktır.
Adam codecanyon üzerinden 100$'lık satış yapmış türkiyede script yazıp codecanyon'da satan kaç kişi var R10 piyasasında 1600 kişiye satamayacağına göre yazan kişi sürümden kazanamayacak fiyat yüksek olacak.
Türkiyede böyle bir script yazılsa addon'lar hariç 100$'dan satışa sunulur ve stackpost yazılımının seviyesini yakalayabileceğini sanmıyorum (Emin ol daha fazla hata çıkar)
İşte benimki hayal hocam ne yaparsın 100$ ben o şekil bir scripte ödemekten çekinmem tabi hatasız ve eksiksiz olduğunu varsayıyorum. Aslında Stackposts'un developerları biraz kullanıcı dostu ve daha az artis olsalar 2000 lirayı ona vermekten de çekinmem ( tüm addonlar dahil ).. Ama o kadar para ödeyip alıyorsun adamlar dünyayı ben yarattım havalarında ki buda piyasada tek olmanın verdiği şımarıklık. Ben almıştım zamanında 3 tane de eklentisini almıştım fakat hatalarından dolayı iade ettim. Ki iade etmekte kolay olmadı vatandaşlar kendi hatalarını kabul etmiyorlar çünkü envatoya anlattım derdimi onlar iade etti..

Sonuç olarak sosyal medyanın her şey olduğu günümüzde o kadar gerekli bir yazılım ki bu hala bu stackpost nasıl rakipsiz cidden şaşırıyorum..