arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabiki ciğerci.
İlçede lokanta oldukça fazla şuan mevcut olanlar içinde 6-7 iş yeri haricinde diğer yerler iş yapmıyor ama gerçekten güzel bir konumda açılırsa iş yapabilir.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Hergele adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece yazları dondurma isi yapin bence
Ama tam sezon/yıl derseniz susmak zorundayım

Dondurma konusunda Mado-Mardo-Akdo gibi büyük iş yerleri var haliyle bizim gurbetçilerimiz oraları tercih ediyor, ayrıca tam sezonluk bir iş yeri düşünüyorum.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafe değil de büfe olsa, yeme-içme her yerde iş yapar. Önünde 2-3 masa koyacak yeri olsa, icab ettiğinde konur.

Bulunduğum ilçede gruplaşma çok fazla ve belli başlı büfelere gidiliyor ve bu büfeler sadece iş yapıyor diğer yerler tek tük iş yapıyor.

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nedense içimden hamam demek geldi. İki sebebi var aslında:
1- Turistler Türk kültürünü merak ediyor. Bizim kültürdeki hamamı da merak edeceklerini düşünüyorum.
2- Kış aylarında dahi gidilmesinden zevk alınacak bir yer.

Belki on binlerce kişi ağırlayamazsınız ama yılda 20-30 bin müşteriniz olur diye düşünüyorum.
Yılda 20-30 Bin müşteri yaşadığım yer için çok fazla çünkü hali hazırda 1 hamam var, sahibi arkadaşım arada gider oturur sohpet ederim ve gördüğüm kadarıyla aylık toplasan 30-35 kişi anca gidiyor,konumu,mekanı çok güzel ama iş yapmıyor yinede.

project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ana yol üstünde köfteci açın her daim işler

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Semayem var ve ticaretten anlarım kafa yorarım derseniz bölgeniz için en uygun iş bence kuyumculuk. Tahminim döviz bürosuda yoktur aynı zamanda kuyumculuğa ek döviz alım satımda yaparsınız.

Şuan'da zaten mobilya atolyesi ve mobilya mağazası sahibiyim hocam, döviz bürosu bulunduğum bölgede iş yapabilecek potansiyele sahip evet,listeme ekledim.