zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stackposts'un kendisi 59 USD yani bizim paramızla 350 lira ancak bu parayı kendi adıma ben o scripte vermem çünkü haddinden fazla hatası var ( benim için ) ayrıca herşeyi addon olarak satıyor oturup hesapladım geçen gün tüm özelliklerini standart lisansla aldığın zaman 2250 gibi bir rakam tutuyor ki çoooook abartı.. Kendi adıma Stackposts'un yaptığı herşeyi yapabilen elbette addonlar dahil herşeyi yapabilen ve onun gibi saçma sapan hataları olmayan stabil bir yazılıma ben 500 lira öderim.. İnşallah birgün birisi bu adamların tekeline son verir zira acayip gıcık oluyorum bu duruma
Öncelikle burada stackpost seviyesinde bir yazılım çıkartabilecek kişi sayısı 2-3'dür. İkincisi ekip olmadan çıkartılamayacak kadar ayrıntılı bir yazılım instagram güncellemeleri falan çok sıkıntı olacaktır.
Adam codecanyon üzerinden 100$'lık satış yapmış türkiyede script yazıp codecanyon'da satan kaç kişi var R10 piyasasında 1600 kişiye satamayacağına göre yazan kişi sürümden kazanamayacak fiyat yüksek olacak.
Türkiyede böyle bir script yazılsa addon'lar hariç 100$'dan satışa sunulur ve stackpost yazılımının seviyesini yakalayabileceğini sanmıyorum (Emin ol daha fazla hata çıkar)