1seneden uzun bir suredir kullaniyorum. gunluk+5M istek alan servislerimde hic sorun yasamadim,
Konu wordpress olunca neyi yeterli olacagi hic belli olmuyor. Genelde MySQL yuksek kaynak kullanabiliyor. Sitede cache eklentisi kullanip SQL sorgularini azaltip performans saglayabilirsin.
Cloudflare kulalniyorum her zaman, hic bir sorun yasamadim. Hatta static dosyalari cachleyip kendi uzerinden servis ediyor ve gayet hizli calisiyior.
Yandex.connect kullan gec hocam. Mail server ile ugrasilmaz. Ben DNS'le bile ugrasmamak icin CF kullaniyorum
Cok tesekkurler hocam.
1. Digitalocean Frankfurt sunucuları çok sağlamdır. 2 senedir sunucum Digitalocean'da nadir kesinti olmuştur, onların da genellikle haberini önceden veriyorlar.
- Aşırı memnunum şimdilik, ayrıca kupon kodları var ücretsiz yararlanabilirsiniz. Ben 2 senedir ücretsiz kullanıyorum.
2. Kaynakları Yeterli olur.
3. SSL için Letsencrypt var, Cloudflare sitenizi yavaşlatabilir. Tavsiyem LetsEncrypt
4. Mail server kurmak ve yönetmek uğraştırır, yönlendirmek daha mantıklı. Ben mail server kullanıyorum ama mantıklı olan eğer yazılım bilginiz yok ise yönlendirmektir.
EdgeBear, teskkuler cevabiniz icin. Ucretsiz promo code nereden saglayabilrim, onerir misiniz? Websitelrinden sadece 1 aylik kullanimlar soz konusu promo ile ilgili.
Digital ocean'ın sanırım one click apps tarzında bir bölümü vardı. Oradan openlitespeed wp kurabilirsiniz. Maks performansı bence böyle alırsınız.
Cok tesekkurler hocam.