soz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ebook ta anlatılan sektöre uygun silinmiş domainleri bulup silinmiş domainin geçmiş yazılarını https://web.archive.org/ üzerinden alıp kullanmak değilse pm rica ediyorum.
Evet bu denilen sistemi anlatmış arkadaş ama tam olarak bilmeyenler için faydalı bir e-kitap olmuş. Nelere dikkat etmek gerekir, sıra ile ne yapmak gerekir. Adımlar ve işlemleri sıralamış; bilmeyen arkadaşlar için faydalı bir e-kitap olmuş.
kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ref. gönderdi sağolsun.
Objektif bakmak gerekirse, gerçekten işe yarar ve kolay bir yöntem. Ben daha uzun ve karmaşık bir şey bekliyordum.
Kolaylıkla özgün yazılar bulunabilir, hemde söylediği gibi dil ve sektör farketmeksizin. Makeleleri bulduğunuzda ayrıca özgünlük kontrolü yapmanız gerek. Bir sorunu ise googlenin eski verileri veritabanından tamamen siliyor mu onu bilmiyorum. Onuda tecrübe eden kişiler daha iyi anlayacaktır.
Arkadaşa katılıyorum. Zaten kısa bir içerik olduğu için anlamakta zorlanacağınızı veya yazım hataları gibi şeyler de önemli değil. Sürekli makale alan birisi iseniz, bir çok açıdan işinizi kolaylıştıracak makalaye ayırdığınız bütçeyi rahatlatacaktır.