Arkadaşlar merhaba.
Başlıkta da belirttiğim üzere, Bilgisayar ve mobil ortamda çalışabilen bir Sohbet Scripti yaptırmak istiyorum. Fakat öyle alelade bir script değil.
Bulunmasını istediğim özellikleri bir liste halinde vereceğim.
Bu özellikler hem pc hem de mobil üzerinde çalışıyor olacak.
Reklam alanları olacak hepsinde
Kişi dilerse,facebook, twitter, instagram gibi bir hesabı ile ilişkilendirip,veya mail ile kaydolup, ya da telefon numarası üstünden giriş yapıp,tüm ayarlarını giriş yaptığı yere aktarabilecek. (Ne ayarı olur sohbet scriptinin demeyin benim söylediğim özelliklerde olunca olacak)

Henüz fiyat araştırması ve işin yapılabilirliği konusunda bi araştırmadayım.
Dediğim şekilde tüm platformlarda çalışır halde teslim edip, benim bir haftalık bir süre kullanıp bulduğum bugları ve belki bir kaç yeni özelliği daha ekleyip teslim edebilecek birisi varmıdır?

İşin verilme aşaması da şu şekilde ilerleyecek:
- Kişi ile sözlü olarak anlaşılınca iş alımı durdurulacak
- Anlaşılan kişi ile ,noter onaylı bir sözleşme yapılacak, bu sözleşmede, işin içeriği ve bitiş süresi, ödeme şartları gibi şeyler yer alacağı gibi iş tamamen teslim edildiğinde,yapılan işin tüm haklarının üstüme verildiğine dair bir ibare de yer alacak
- Noter onaylı sözleşme akabinde, kişiye anlaşılan ücretin %30'u ödenecek
- İş teslimi yapılınca, kontrollerimin yaptığım aşamada diğer %30'luk kısım ödenecek
- Kontroller bitip, buglar ve gerekli ise bir iki ekleme daha yapılıp tamamen teslim edildiğinde kalan %40 lık kısım da en geç 3 iş günü içinde ödenecek. (3 iş günü dememin sebebi bazı zamanlar yemek yedim mi yemedim mi? onu bile unutup yorgunluktan, ertesi gün , ulan ben yemek yememiştim diyebiliyorum Sabahına hatırlarım en kötü yatırırım diye.)