Peki yazmaya devam etmeyeceğim. Nasıl istersen .Ancak son yazdıklarına bi cevap vereyim. Sonrasında olay kapansın. Müsadenle cevaplara geçiyorum.
- Ben sakinim. Emin ol. Gerçekten.
- Benim dilimde ne var anlamadım. İlk attığım yorumda hiç bir seviyesizlik yok. Neye heyecan yaptın anlamış değilim.
- Youtube'dan kendimce anlamıyorum. Youtube'dan genel anlamda bilgi sahibiyim ve tecrübeliyim. Bunu boş kelimelerle süslemek hoşuna falan gidiyor herhalde. Hoşuna gidiyorsa 2-3 kelime daha bul süsle. Terapi niyetine.
- Sen izinsiz bir şarkı söz kullanırsan telif yiyebilirsin. İster youtube o kuralı koysun ister koymasın. Çünkü telifi atan youtube değil. Youtube senin yaptığın cover ile ilgilenmez zaten. Onunla ilgilenen eser sahibidir. Ve eser sahibi canı isterse sana telif atar ve telif attığı anda o videon kalkar (ya da eşleşen yer). Bu kadar net. E sen kanalım kapandı diyorsun. Boş yere mi kapandı kanalın. Olamaz demi? Azıcık mantıklı olalım.
- Çalıntı içerik deyip durmuyorum. Bunu sadece bir kere söyledim ve bitti. O kadar. Uzatmanın anlamı yok demi?
- Eğer sen sana ait olmayan bir eseri kullanıyorsan ve kullandığın eser için izin almadıysan bu düpedüz çalmaktır. Sen ister kabul et ister etme. Kural ihlalidir, ki kanalın zaten kapatılmış. Doğru olan yapılmış yani.
- Ben sana hırsızlık yaptın demiyorum. Olayı çok yanlış yerlere çekip boş yere sinirlerini zıplatıyorsun. İzinsiz eser kullandın. Kullanamazsın. Kullanırsan sonucu ne olur? Kanal kapanır. Bu kadar net.
- Evet epey vakit ayırdım. Rica ederim ne demek. Umarım vakit ayırdığıma değmiştir. Umarım tekrardan youtube'da bi kanala yönettiğinde tamamen özgün içeriklere yönelirsin. Belki de bu olanlar sana güzel bi ders olur ve daha doğru bi yola saparsın. Hayırlı olsun. Geçmiş olsun.
tekrardan teşekkür ederim, iyi çalışmalar.