Eskiden daha çok spam yapan kişilerin başına gelen bu olay artık herkesin başına gelebilir. Google şuan dünya üzerinde 11 milyon sahte işletme olduğunu ve bunlarla mücadele ettiklerini belirtiyor. Ama google bildiğimiz google olduğu için bunu yaparken kurunun yanında yaşı da yakıyor. Gerçek işletmesi olanları bile en ufak değişiklikte kaldırıyor.
Böylesi durumlar da telaşe kapılmadan Google benim işletmem sayfasından direk iletişime geçerek işletmenizin tabelasını atarsanız hızlıca onaylanıyor. Hatta bundan sonra ki süreçte de yaptığınız değişiklikler de ( köklü değişik değil ise ) kapanma riski azalmaktadır.
Ama size tavsiyem mecbur değilseniz şu bir kaç ay benim işletmem hesabınız ie pek oynamayın zaten 6-7 aya kadar büyük değişiklikler olacak gibi panel görüntüsü, ücretlendirme sistemleri v.s farklı şeylerden bahsediliyor.