Androide geçmeden önce iki kere düşünün.
Ben de iosdan Android dünyasına geçtim maalesef. Pişman mısın diye soracak olur isen, hem de köpek gibi.
Mesela adsense accountunuz vardır diye tahmin ediyorum. Birden fazla siteniz var ise, Google adsense uygulaması, yani bildiğin Google tarafından yayınlanan adsense uygulaması Türkçe dilinde bug li. Hem de yıllardır. Update bile çıkarmaya tenezzül etmiyor Google. Site bazında gelirlerini kontrol edemezsin mesela. 2017 yılında bırakmış öyle uygulamayı. Ios da ise 0 hata.
Gel bir uygulama örneği daha vereyim. Tapatalk. Mesajlar mükerrer / duplicate görünüyor.
Bu iki uygulama bile, Androide geçiş yapmamak için yeterli bir sebeptir. Yani aynı firmanın aynı ürünleri, ıosda hatasiz çalışıyor iken, Android play store da hatalı çalışmakta. Ios a boşuna stabil demiyorlar.
Şu açık kaynak açık kaynak diyenlere de bitiyorum. Kaç taneniz açık kaynak diyerekten source inceledi de müdahale edip telefonu optimize etti aceba. Alti üstü sorunsuz çalışan bir işletim sistemi ve aynı şekilde sorunsuz bir uygulama istiyor. Ben son kullanıcıyım, ne yapayım açık kaynağı. Sanki çekirdeği yeniden derleyeceğim.
Android de kasılma takılma vs kalmadı. O konuda sorun yok. Ios candır diyorum. Hani yeni telefon alacağım, hangisini almalıyım diye soracak olsaydınız, derdim ki Ios ama bütçenizi yakabilir. Ama sizin zaten varmış. Boşuna macera aramayın kendinize.