mertbolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 15 günlüğüne de 20.000 nedir yani naptınız öyle
Müstakil ev fakat manzarası ve yeri güzel ev içi ve dışı hoş görünümlü Aslında kiraya verdikten sonra nerede kalabiliriz ne yapabiliriz şeklinde bi fikir almak istedim 1 tanede kedimiz var en büyük sorunlardan biri
ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev çırağan falan mı hocam
Müstakil ev fakat manzarası ve yeri güzel ev içi ve dışı hoş görünümlü Aslında kiraya verdikten sonra nerede kalabiliriz ne yapabiliriz şeklinde bi fikir almak istedim 1 tanede kedimiz var en büyük sorunlardan biri
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev dediginiz yalı sanirim 😁
Yurtnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiralamayın. 20 bin 15 gün için saçma bir ücret 16 gün evinizde ceset bulma olasılığınız çok Yüksek
mct0300 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstüne kredi çek yeni 1 ev daha al
sReborn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sokakta kalsan olur, 15 günde 20.000₺ nedir? Dizi & Film seti için mi kullanacaklar?
Müstakil ev fakat manzarası ve yeri güzel ev içi ve dışı hoş görünümlü Aslında kiraya verdikten sonra nerede kalabiliriz ne yapabiliriz şeklinde bi fikir almak istedim 1 tanede kedimiz var en büyük sorunlardan biri. Babamın arkadaşının tanıdığı detayları pek alamadım fakat yasa dışı iş gibi şeyler değil aile diyebiliriz
Mantıklı çözüm olarak, pansiyon veya otelde kalabilirsiniz 😊 3.000₺ öyle gitse yine güzel hocam.

Eğer set için değilse kiralamayın hocam 😂

Yani hiç mantıklı değil çünkü.
Neco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ev değilde saray galiba hocam
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milletin klavyesi yoruldu
1 tanede kedimiz var en büyük sorunlardan biri. Babamın arkadaşının tanıdığı detayları pek alamadım fakat yasa dışı iş gibi şeyler değil aile diyebiliriz
CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resmi kiralama sözleşmesi yapmadan asla kiralamayın. Suç işlenirse hapislerde çürürsünüz.
Ev saray falan mı bu arada?
Müstakil ev fakat manzarası ve yeri güzel ev içi ve dışı hoş görünümlü babamın arkadaşının tanıdığı detayları pek alamadım fakat yasa dışı iş gibi şeyler değil aile diyebiliriz
Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değil de evi merak ettim
Müstakil ev fakat manzarası ve yeri güzel ev içi ve dışı hoş görünümlü