ALLAH kimseyi paragöz yapmasin onu derim onu söylerim.
daha 1 ay önce :
1100 TL olan kirama 1400 lira yaptı ev sahibi ulan bağcilar gibi bir yerde oturuyorum 20-30 senelik bina ne otoparki var ne bişeyi montolama bile sonradan yapma idareten yapılmış hiç bir özeliği yok sadece ANNE'min çaliştiği iş yerine yakın diye.
Diyorum 1100 lira 1250 TL yapalim piyasa kötü işler kötü %13 zam yapalim ne biz zor durumda kalalim ne sen kiraci aramak zorunda kal diyorum yok
Benim evimin hakkı 1400 lira nuh diyor peygamber demiyor.
Öğrenmiş :
Domates 7 lira
Soğan : 6 lira
Ceviz 120 lira
benim evimin hakkında 1400 lira yerleşmişsin düzenini kurmuşsun. Bismillah desen 7-8 bin TL masrafin olucak biliyor gebesin. Diretiyorda diretiyor.
en son dedim haram olsun 1400 veriyorum ama haramda ediyorum dedim.
yok edemzsin vs. Çık evimden dedim tamam çikicam Eylül ekim gibi giderim al dedim biyerine.
bunu isteyende 75-80 yaşinda ALMANCI bir adam parayi nereye götürüceksin 11'tane kiracin var o apartmanda ve apartmanda bağcilarda
sitede oturmak istesem kat kat iyisi 1500-1600 liraya bulurum. Bağcilarda
ama bir önceki ev sahibide şeker gibiydi zam bile yapmiyordu biz kendimiz yapiyorduk şu kadar olsun bu kadar olsun.
sana tafsiyem hacım evden soğuduysan iyisine bak başini ağritma yarın bir gün yine kıllık yapar bu tipler. Araştir aceleye getirme temiz bir yer buluncada hadi sana güle güle de çik gitsin minnet etme.

Not: eve girerkende zam oranini 60-70 tl yaparim diye bize söylemişti.