Ben tam anlatamadım kendimi tamamen şöyle oldu, Biz eve baktığımızda ev kirliydi ve boyanması gerekiyordu bu camı gördük ev sahibi camı silince gececeğini söyledi tabi bizde elimizde bez ile gezmiyoruz tamam dedik inandık, ev boyandıktan sonra temizlik için gittik gördükki temizlenmesi olmayan birşey, ev sahibini aradım dedimki bu cam temizlenmiyor içten olan birşey. İlkten ayak yaptı öylemiymiş felan sonra ben değişmesi gerektiğini söyleyince bizde oturduğumuzda öyle oturduk dedi, benim kızdığım bu konu yalan söylemesi yoksa ilk başta biz sorduk vamın halini temizlenecek dedi, hayatımda ilkkez böyle birşeyle karşılaştığım için tamam dedik. Yani açılcası afam bize ayıplı mal sattı. değiştirmesi 800TL cift cam için para önemli değil ben adama kızdığım için değiştirmicem bu şekilde oturuvam. Kiramı aydan aya ödüyrcem çıkıcam 2 bin liralık senet imzaladım depozito için. Zaten kırma dökme taraftarı değilim sadece bir daha bu şekilde masup durupta, sözleşmeyi yapana kadar kişilerden uzak durucam.