Hocam ben küçuklüğumden beri 12-13 yasindan beri koyde kullanirdim merkezde de trafik yoksa kullanirdim otobanda vs çok iyi sürerim başkalarina ve bana göre. Ehliyet sinavini 72 ile tek seferde gectim. 1 hafta cikmis sorulara calistim. Direksiyon icin ise hic kursa vs gitmedim zaten cagirmadilarda .direksyon sinavina Gittim bana kurs sorumlusu dedi iki adet parlement al arabaya binince dedi arabanin el freninin yanina indir dedi işin garanti olsun dedi 😀. Zaten direksyon sinavi baslamdan arabanin kaputu actim babam bana herseyin ismini ne işe yaradiklarini soyledi 5dk sonra adam geldi once kaputu ac dedi actim sonra ne biliyorsan soyledi dedi bunlardan . Hepsini soyledim. Bindim arabaya 2 parlamenti cikardim koydum kemerimi aynayi vs ayarladim . Yola ciktim basladilar sohbete 😁 henuz kavsaga 100m varken bana kavsakta saga sinyali unutma gibi onden bilgi veriyorlardi. Ama zaten biliyordum ben kendileride zaten seri olarak kullaniyorsun dediler iyisin dediler. sonra rampaya yetismeden mufetiş gitmiş rampaya gerek yok direkt parka gec dediler parka gectim tek seferde girdim ciktim. Geri geride geldim sorunsuz. Hayirli olsun dediler en son 😊. Yani herşeyi bilmeme ragmen iki paket parlament verdim hayatimda ilk defa parami sigaraya harcamiş oldum😊.