ZaferN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Yeni bir WordPress altyapili projem için Digital Ocean da dropletlerde AYLIK 5 Dolarlık paket ile başlayıp uygulamayı düşünüyorum.

İlk sorum genel olarak kullanan arkadaşlar memnun mu digutaloceandan?

3 ay çok bir hit beklentim olmayacak, dolayısıyla bandwith derdi de olmayacak tabi, 1gb Ram li dropletle wpress sitesi sorunsuz işimi görür mü?

Clodflare ile entegre edeceğim, ssl çözümünü de onunla sağlamış olacağım. Başka bir önerisi olan var mı?

Son sorum email ile alakalı, droplet üzerinde bir email server kurmak mı, yoksa yandex.connect gibi bir hizmete domain mx yönlendirerek çözüm bulmak mı daha iyi? Siz hangi hizmeti tercih edersiniz emaille için?

Şimdiden çok tesekkurler
1seneden uzun bir suredir kullaniyorum. gunluk+5M istek alan servislerimde hic sorun yasamadim,

Konu wordpress olunca neyi yeterli olacagi hic belli olmuyor. Genelde MySQL yuksek kaynak kullanabiliyor. Sitede cache eklentisi kullanip SQL sorgularini azaltip performans saglayabilirsin.

Cloudflare kulalniyorum her zaman, hic bir sorun yasamadim. Hatta static dosyalari cachleyip kendi uzerinden servis ediyor ve gayet hizli calisiyior.

Yandex.connect kullan gec hocam. Mail server ile ugrasilmaz. Ben DNS'le bile ugrasmamak icin CF kullaniyorum