Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet seçilen kayıt olurken katagori seçiliyor onlar ile eşleşiyor ama çok net bir şey var pinterestte kazandıran şey RE-PİN dir.Bunu araştırırsanız, kafa yorarsanız hak vereceksiniz.
Benimde eğitimim var, eğitim farklı şey beyin fırtınası farklı şey sonuçta burası ticaret forumu.
Ne kadar fazla hesap o kadar gelir.

500 site bir günde kurulur,önemli olan pinterest tarafı yakalanmamak ve yönetebilmekte.

Ayrıca size bi özel mesaj attım
Peki bir soru daha, acılan bot hesaplar etkilesimsiz 1000 hesap düsünün, bu hesaplar karısık olarak pinleri repin yapsa o repin yapılan pinlerin etkilesim kazanma ihtimali vrarmı yoksa repin yapan hesabın takipcisi pin sayısı kitlesi boardı geçmis pinleri bunları etkileyebilirmi ?

Bir adım daha ileriye giderek bot hesaplar üretip o hesaplardan repin de yaptırılabilir..

D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi bir kaç hesapla değil de yabancı platformlarda adamlar 200 300 hesaptan bahsediyor. Buda ciddi uğraş ve gelir demek tabii

Mesele pin değil, hesaplardan bitanesi ile yaptığım denemelerde 1652 pin var bir günlük ama etkilesim yok

Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet seçilen kayıt olurken katagori seçiliyor onlar ile eşleşiyor ama çok net bir şey var pinterestte kazandıran şey RE-PİN dir.Bunu araştırırsanız, kafa yorarsanız hak vereceksiniz.
Benimde eğitimim var, eğitim farklı şey beyin fırtınası farklı şey sonuçta burası ticaret forumu.
Ne kadar fazla hesap o kadar gelir.

500 site bir günde kurulur,önemli olan pinterest tarafı yakalanmamak ve yönetebilmekte.

Ayrıca size bi özel mesaj attım

{"description": {"args": [], "format": "Bu Pin son etkinliklerinizden esinlendi"}, "options": [{"format": "Bu Pinle ilgilenmiyorum", "server_action": null, "args": [], "menu_action": {"description": null, "options": [{"format": "Zevklerime veya tarzu0131ma uygun deu011fil",