Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamdır şimdi anladım zaten pin paylasılırken pin cıktısında, " ilgi alanınızda değil " şeklinde yazılar mevcut anlattığınız durum ile bu eşleşiyor bununda etkisi olabilir.

Forumda eğitim satanların aksine, bu tarz yorumlasmalar ile herkes fikrini paylaşır ve bilgi yayıldıkça güzelleşir.

Bugün bir deneme daha yapacağım ,2 farklı cron calıstırdım, 5 dk arayla, her cron saatte bir calısıcak 25 icerik paylasıcak yani toplamda saatte 50 icerik.
24 saatte 1200 pin yapıyor bu hesaba göre hesaplamadan işlem yaptığım için ikisinide durdurup,

Cronlardan birini 2 saatte bir calısacak sekilde (25 pin)
Diğer cronuda 3 saatte bir calısacak sekilde ( 25 pin ) olacak sekilde ayarladım.
24 - 48 saat arası kendini belli eder sanırım

2 ay önce kendi yazılım müsterim pinterest ile ekip halinde calısıp ciddi bir rakamın ekran resmini göndermisti.
1-2 hesap ile olacak birşey değil sanırım.

Belirttiğiniz gibi ekip şeklinde hareket edilirse daha güzel sonuçlar doğacaktır.
Evet seçilen kayıt olurken katagori seçiliyor onlar ile eşleşiyor ama çok net bir şey var pinterestte kazandıran şey RE-PİN dir.Bunu araştırırsanız, kafa yorarsanız hak vereceksiniz.
Benimde eğitimim var, eğitim farklı şey beyin fırtınası farklı şey sonuçta burası ticaret forumu.
Ne kadar fazla hesap o kadar gelir.

Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200-300 hesabın aynı ip üzerinden yönetilmesi ve manuel yapılması cok zor yani her birine wordpres kurmak bile cok emek isteyen bir durum kac kisilik ekiptir oda ayrı bir tartısma konusu.
Domainin banlanması sonucunda eski pinlere müdahale edilmeyebilir fakat yeni pinler için pratik çözümleri var,
Jquery ile yönlendirme veya belirli bir saniye sonrasında ana siteye yönlendirme gibi pinterest bunu yakalamaz diye düsünüyorum.
300 hesap tek bir siteye de calısmıyordur, kaç siteyi bölüstürmüslerdir o da ayrı konu.
Forumda eğitim setleri satılacağına bu tür konular tartıısılsa veya mesela forumdaki kisiler kendi aralarında kaydetme etkinligi yapsa, yada şöyle birşey düşünün.
Herkesin elinin altında bir yazılım var , kullanıcı adını giriyorsunuz son paylaştığını repin yapıyor ?
Neden olmasın ? Tutma olasılığı var ise kısa sürede yapar paylaşırım.

Hatta kafamda tasarladım bile,
Sadece programa giriş yapılan hesap otomatik listeye dahil olacak manuel listeye ekleme yapamayacak kullanan kişi,
Programı kullananlar server'daki verileri anlık cekips sırayla listedekilere repin yaptırılabilir.
Belirli bir işlem süresi kuralı eklenir spamdan önlenmesi için.

500 site bir günde kurulur,önemli olan pinterest tarafı yakalanmamak ve yönetebilmekte.

Ayrıca size bi özel mesaj attım