chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şartlar gerektiriyor dediğiniz şey çok doğru ama panellerin geneli 3-4 kat üzerinde ücretleri mevcut benim anlamadığım olay bu 3-4 kat ya 2 tl ise 8 tl 10 tl olmuş zamlansın ona birşey demiyorum tabi alıştıra alıştıra diye bir tabir var ya hah işte 2 tl ise 3 yap 4 yap abi ben 3-4 kat 5 kat yükseltmelerini anlayamıyorum,bunun anlamını bilen birisi cevaplarsa çok sevinirdim ve son derece katılıyorum size haklı ve doğrusunuz. Ama tekrar diyorum böyle bu şekildede olmamalıydı hizmet alırken içimden sevgi sözleri geçiyor şu 2 günde, işi bilmediğimden kaynaklıda olabilir ama tarafsız düşününce bu yüksek artık çooook saçma geliyor insana.
Sorduğun sorunun cevabı burada;
cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme olayı şöyle ki , güncelleme anında işlem yapılınca datalar genellikle patlıyor. Sağlam olan dataların patlama riskine karşılık fiyat artıyor ve patlarsa da en azından tekrar data oluşturmak için bütçe çıkıyor.
1aydan fazladır İnstagram güncellemesi mevcut, patlayan dataların haddi hesabı yok. Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor maalesef.
İnstagram servislerimde şu anlık izlenme hariç diğer bütün servisleri kaldırdım. Mağduriyet büyük oluyor.
Tam olarak hala anlamadığınız şey nedir, ben anlamadığınız şeyi fiyatların yükselmesi olarak anladım. O yüzden bu cevabı zaten ilk sayfada verdim. Ama tekrardan vereyim belki eksik bıraktım.

Data: Servis sağlayıcıların kullanıcı adı password şeklinde oluşturduğu dosya.
Servis sağlayıcılar güncelleme sırasında datalarını çalıştırdıkları zaman her çalıştırmada datada bulunan kullanıcılar İnstagram tarafından tanımlanıyor ve mobil onaya geçiriliyor veya topluluk şartları ihlali ile kapatılıyor.
Servis sağlayıcılar güncelleme de duruyor data kaybı yaşamamak için. Sonra bazı data sahibi arkadaşlar çıkıp data maliyetini karşılayacak fiyatı politikası ile anlık atan servisleri devreye sokuyor. Fiyatları yüksek tutuyor çünkü datanın patlama durumunda tekrar oluşturulması için gerekli bütçeyi sağlıyor.Update bittiği an fiyatlar normal seyrine dönüyor.
Lakin siz güncelleme sırasında da normal fiyata istiyorsunuz. Maalesef ki bu mümkün olmuyor. Çünkü astarı yüzünden pahalıya denk geliyor .