Öncelikle selamlar, instafly uygulamasını yaklaşık 3 yıl kadar kullandım. Karşılığında da binlerce lira kazandım, paradan daha çok zaman kazandım. İstek onayıydı, otomatik anasayfa beğenisiydi, geri takip işlemleriydi vs. Normalde herhangi birisini ve yaptığı işleri öven birisi değilim fakat
@tolgasen; hocamızın yaptığı program bana göre Türkiye piyasasında ki hem hesap güvenliği hem de hesap spam güvenliği açısından en iyi program.
1) Her türlü hesabınız için güzel geri dönüşler almanız mümkün. Sadece ticari amaçla değil, kişisel hesabınıza dahi takipçi kasmanız mümkün.
3) Genelde program en basit ayarlarda geliyor otomatik olarak, hesabın eski veya yeni olmasına göre limitler değişiyor bunu kendiniz ayarlıyorsunuz.
4) Her türlü hesabın spama girme, beğeni engeli, takip engeli gibi algoritmalara takılması mümkündür. Limitlerinize dikkat ettiğiniz sürece problem yaşamazsınız.
5) Hesabınız ticari amaçlı değilse Türk takipçi, bot takipçi, otolike gibi şeyler tamamen zararınıza olur.
6) Onlarca hesap yönetme işine girmediğiniz sürece evinizden kullanmanız problem yaratmaz. Zamanında 8 hesaba kadar açmışlığım var.
7) Basit mobil onaylara düşebilirsiniz çok fazla hesap yönetir ve limitleri zorlarsanız.
8) Genellikle site üzerinden açılan ticketlere 10-30dk arasında dönüş alıyorsunuz.
Bence yeterli dediklerim diye düşünüyorum