FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Upload hızı, Twitch yayını için uygun mudur? Kullananlar cevap verebilirlerse sevinirim. Teşekkürler
10 upload hızı yayın için yeterince uygun. Ping sorunu oluyor diyenler olmuş eğer modemi düzgün çeken stabil bir yere koyarsanız ping de pek oynama olmuyor. Şöyle diyeyim lol Türkiye sunucusunda 30-31 arası sabit ping alıyorum, Avrupa sunucusunda ise 70-71 arasında değişiyor tabii bu konumunuza göre de değişebilir. Ben 10/10 paketini kullanıyordum 159TL olanı. Yeni paket çıktığı için eski kullanıcıların hızlarını 20/10 yaptılar. Eğer evinizde modemin konumunu en iyi çeken yerde doğru şekilde ayarlarsanız ne kopma yaşarsınız nede ping sorunu yaşarsınız. Modemi elektronik cihazlardan uzak bir yere koymanız sizin için daha iyi olur çünkü kopma sorunları bu yüzden oluyor kendim test etmiş bulunmaktayım. Bu arada Twitch'de 4500 bitrate ve1080p 60fps çözünürlüğünde sorunsuz bir şekilde yayınlarımı yapıyorum 5 aylık süreç boyunca hiç bir sorun yaşamadım. Bulunduğum bölgede fiber altyapı desteklenmediği için benim için bulunmaz nimet diyebilirim. Alacak arkadaşlara da tavsiyemdir. Son olarak yayınlarımı desteklemek isterseniz buyrun beklerim dostlar. https://www.twitch.tv/imonesilver