ARTIK AKTİF DEĞİL

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu konuda sizin çok fazla gözünüzü boyayarak iş yapmak istemiyorum, bu yüzden direk sadete gelmeyi düşünüyorum.
Bildiğiniz üzere Twitter'ın herkese açık verification başvuru formu 2017'nin Kasım ayından bu yana kapalı. Form kapalı olmasına rağmen elde ettiğim kontaklar sayesinde Twitter'da verification başvurusu oluşturabiliyorum. Bunu Türkiye'de yapabilen sayılı kişilerdenim.

En başta söylemek isterim ki, tanınırlığı olmayan kişiler/firmalar için başvuruda bulunmuyorum. SAÇMA SAPAN HESAPLARA ONAY ALAN KİŞİLERLE KARIŞTIRMAYINIZ.

Hesaplar neden onaylanmalı?
Onaylama, şu anda Twitter'daki önemli kişilerin ve markaların kimliklerinin gerçekliğini belirlemek için kullanılmaktadır.

Hangi tür hesaplar onaylanır?
Kamuoyunun ilgisini çekebileceği belirlenen bir hesap onaylanabilir. Bu hesaplar genellikle müzik, oyunculuk, moda, yönetim, politika, din, gazetecilik, medya, spor, iş dünyası ve diğer temel ilgi alanlarına sahip kullanıcılar tarafından kullanılan hesapları kapsar.

Ne kadar süre onaylanır?
Bu ay içinde aldığım hesaplardan birisi 6 gün içinde diğeri 11 gün içerisinde onaylandı. Bu süre daha kısa da olabilir, daha uzun da olabilir. Bu konuda herhangi bir garanti veremiyorum, zaten kimse de veremez.

Neler gerekiyor?
  • Hesabın kullanıcı adı
  • Hesabı tanımlayacak olan linkler (örn: kişisel site adresi, haber linkleri)
  • Hesabın neden onaylanması gerektiği bilgisi
  
Ödeme nasıl oluyor?
Ücret için pm atın. Güvenilir bulduğum kişilere başvuru öncesi ödemenin yarısı, hesap onaylandıktan sonra ödemenin diğer yarısını almaktayım.

İşlem başarısız sonuçlanırsa ne olur?
İşleme başlamadan önce onaylanması istenen hesabın incelemesini yaparım ve alabilme ihtimali gördüğüm hesaplar için işleme başlarım. Olur da başvurduğum hesap onaylanmazsa gönderilen ücretin tamamını geri ödüyorum.

Kimlik belgesi, marka tescil vb. isteniyor mu?
Başvuru için herhangi bir belge kesinlikle gerekmiyor.

Nasıl iletişime geçebilirim?
PM,
Whatsapp:0507 490 74 96 - tanımadığım numara aramalarını kabul etmiyorum.