Anlattıklarından daha derinsel anlam çıkarmak gerekirse; emin ol sola sinyal vermeyi unuttuğun için seni sınavdan bırakmamıştır

Şimdi sen sınav esnasında sinyali unuttuktan sonra sınava devam etmişsin ki tamponu sürtmüşsun yanı iki olay sınav esnasında ve sınav sonuçlanmadan önce olmuş

Olaylar üst üste binmiş

Hem sinyali unutmuşsun hem de gidip arabayı sürtmüşsün

Yani doğal olarak sana neden ehliyet versinler ki ?
Hikaye 1- : Motosiklet ehliyetinde önde hocalar ve bana direksiyon eğitimi veren hoca aynı araçla gittiler ve onları arkadan takip ettim yol gidiş ve dönüş olmak üzere 2 kez idi. Normalde bize öğretilen şey gidişte ben aracı takip edeceğim dönüşte onlar beni takip edecekti. Az ilerledik sahilde tepede durdular

Dedim Alla alla bana eğitimi veren hoca geldi sen dur burada dedi

Bir baktım deniz manzarasında katlanır sandalyeleri açtılar

oturup sohbet ettiler

Ben de bu arada ileride bekliyorum. Daha sonra daha gidişi bile tamamlamadan geri döndük ve bana tamam dediler

(Hocam da kulağıma tamamdır sen geçtin dedi direk.) Şöyle tahmin ediyorum ; Zaten az çok bilgim vardı. İlk direksiyon günü eğitmen bin bakalım dedi. Bindim 10 dakika izledi tamam sen git bir daha gelme, sınav günü gelirsin demişti
Hikaye 2 : B sınıfı ise normal geçti. Hoca sürekli aynı şey söyledi " Şu direksiyonu tek elle tutma

İki elle tut "

Daha arabadayken sen geçtin dediler

Bunun eğitim kısmı çok sıkıcıydı. Derslere git boş boş şeyleri dinle

Ben makine teknikeriyim motor teknoloji dersini anlatan hoca yanlış anlatıyordu